Säsongscamping

.

Semesterkänsla i flera månader! Bli säsongsgäst och kom och gå som du vill mellan april och september. Ha dessutom Kristi himmelsfärd, pingst, midsommar och alla andra sköna dagar bokade på din favoritplats. Du får njuta av varje solig för- och sensommardag och får maximal semesterkänsla hela säsongen. Och bäst  av allt är att du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Bli säsongsgäst och kom och gå som du vill mellan april och september. Ha dessutom Kristi himmelsfärd, pingst, midsommar och alla andra sköna dagar bokade på din favoritplats. Du får njuta av varje solig för- och sensommardag och får maximal semesterkänsla hela säsongen. Och bäst  av allt är att du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Sommarsäsong

Semestern är kort, säsongen är lång. Så njut av alla lediga dagar i ditt alldeles eget paradis.

Vintersäsong

Njut av naturen och upplev vintern hos oss. Säsongsplats för vinter mellan September och Maj har ett fast pris med tillkommande el.

  • Helår (1/5-31/4): 17 000 kr, exklusive el
  • Sommar (1/5-31/8): 13 000 kr, exklusive el
  • Vinter (1/9-31/4): 8 000 kr, exklusive el
Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00 eller till Omvårdnad Direkt.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Stenö havsbad och camping

Telefon: 0270-751 50
Jour: 0270-751 50

E-post: stenocamping@soderhamn.se

Besöksadress
Stenö havsbad och camping
Stenövägen 130

Postadress
826 73 Sandarne